El Celler del Nou Priorat
Barcelona - Alimentació Sostenible

Alimentació Sostenible al Celler del Nou Priorat

Alimentació Sostenible al Celler del Nou Priorat

Volem una alimentació sostenible i cada cop estem més sensibilitzats amb el nostre planeta. Sembla que per fi ens n’adonem que hem de fer un canvi en tots els sentits.

Fent cas a la premissa de “som el que mengem” ja ens estem conscienciant que l’alimentació és un tema molt important a la nostra vida.

Aquest 2021 Barcelona es converteix en la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible i la ciutat serà l’escenari del VII Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà.

A l’Expo del 2015 de Milà es va aprovar el Pacte de Política Alimentaria Urbana de Milà. El document és un protocol de  desenvolupament dels sistemes alimentaris, basat en principis de sostenibilitat i de justícia social. El que es demana és aplicar sistemes alimentaris sostenibles.

A Barcelona hi haurà diferents actes entorn de l’alimentació sostenible. Al següent enllaç trobareu l’agenda 2021 de tot el que succeirà a Barcelona i voltants.

Un camí per a aconseguir una alimentació sostenible

 

Platet de calçots a la llauna amb romesco

 

Voleu saber on comprar aliments sostenibles? Som ciutadans sostenibles i això es nota. Cada vegada volem menjar més sa i que això no repercuteixi al planeta. Al següent enllaç trobaràs un llistat molt extens d’on comprar aliments donant un cop de mà al nostre planeta

Entitats del sector de la restauració, alimentació, disseny i administracions, juntament amb l’ajuntament de Barcelona han creat el Menú de les Estacions. Tots els restaurants adherits afegeixen a la seva carta plats sostenibles, saludables, de proximitat. Qui millor que els restaurants per fer ressò i promoure l’alimentació sostenible entre tots nosaltres?

El Celler del Nou Priorat s’ha sumat al Menú de les Estacions perquè un dels punts del nostre Manifesto és la sostenibilitat i perquè sabem que “som el que mengem”. Som molts els restaurdors de Barcelona i rodalies que creiem en un món millor. Pots coneixer la resta de companys adherits aquí.

Agraïm a tots els que ja ens doneu suport i animem a qui encara no hagi gaudit de les nostres tapes i platets que s’apropi a fer-nos una visita. La primavera és ideal per gaudir de la nostra terrasseta i ser més sostenible.

Vinga va, t’hi esperem!!!

Truca ara! Call Now ButtonTRUCA ARA!
error

Disfruta de la proximitat i el KM0 :)