Celler Carles Andreu

Carles Andreu

Carles Andreu: mestre del Trepat

Quan sents parlar de la varietat autòctona de la Conca de Barberà, el Trepat, el primer nom que et ve al cap és Carles Andreu.

Al municipi de Pira, Tarragona, trobem la cava que porta el nom de Carles Andreu. És l’any 1991 quan Carles la posa en marxa, tot seguint amb una tradició familiar que remunta el segle XVIII.

 

Celler Carles Andreu

 

S’han recuperat varietats autòctones de la zona com macabeu, parellada i trepat. Les vinyes es troben entre els municipis de Pira, Forès, Sarral, Solivella, Barberà de la Conca i Montblanc.

Recuperar la varietat trepat ha estat tot un atreviment per part de la família Carles Andreu. Ningú abans l’havia fet servir si no era per produir vins base o caves.

El trepat sempre ha encaixat amb els vins rosats i sempre es treia la part negativa per a no fer vins negres. Però de vegades la persevarança fa que es transformi la part negativa en tot un ventall de virtuts. Això és le que ha aconseguit el Celler Carles Andreu. 

El «Rosat Trepat Brut» de CA és un vi rosat base cava amb la varietat autòctona trepat. La criança s’allarga fins els 15 mesos. Una bombolleta molt subtil i fina amb la que no deixes de mirar-la i et perds…

 

Brut Nature Trepat de Carles Andreu

 

Degustar els caves i vins de Carles Andreu acompanyats de les tapes i platets que preparen a El Celler del Nou Priorat és tota una experiència que no es pot deixar passar. 

Des del primer moment ho vam tenir ben clar: a El Celler del Nou Priorat volem donar visibilitat els nostres productors. És per això que a la nostra carta de vins i cerveses només trobaràs productors del nostre país 🙂

 

error

Disfruta de la proximitat i el KM0 :)

× Fes ja la teva reserva!