El Celler del Nou Priorat Vins i Tapes Sants
Carles Llarch - Vi i àmfora

Carles Llarch

Carles Llarch: el mestre amforer i els seus vins

 

Avui ens endinsem al sól, a la terra. Baixem i baixem i ens transformem en objectes de la mà del mestre ceramista Carles Llarch.

El Taller del Carles Llarch es troba a Font-Rubí, l’Alt Penedès, en un lloc màgic on la vista es perd en l’infinit, el silenci et torna creatiu i comences a volar alt, molt alt….fins que et perds en un cel que sembla la paleta d’un artista.

Imagina fer les teves pròpies peces o reposarà un vi propi, salvatge, natural. Un vi viu, i amb moltes ganes de ser tastat pels paladars que cerquen tot allò que és diferent i que no et deixa indiferent. 

El Carles Llarch es forma des del 1986 i ha estudiat a infinites escoles. Les seves mans són úniques i ningú com ell sap mimetitzar-se amb els torns. Són molts els cellers que tenén una part seva a casa. Exposicions a Catalunya, França, Andorra, Txèquia, Eivissa….Restaurador de ceràmica i premis, molts premis.

Benvinguts al tast vertical de Macabeu del Carles Llarch on el protagonista dorm en àmfora i quan es desperta, els sentits s’alteren. Descobrirem com les diferents anyades fan que una varietat sigui tan diferent. A més, avui les tapes i platets de El Celler del Nou Priorat juguen un paper molt important!

 

error

Disfruta de la proximitat i el KM0 :)

× Fes ja la teva reserva!