El Celler del Nou Priorat Vins i Tapes Sants
Comalats - Maridatge a El Celler

Celler Comalats

Comalats: vins que respecten la natura

 

Avui viatgem a la comarca de la Segarra, més concretament al poble de l’Ametlla de Segarra, a 715 metres d’altitud. Avui, volarem ben alt.

El Celler Comalats es troba en un terreny molt singular, entre serres i valls paral-lels, on cada vall és una coma i la successió de valls, una comalada. Vet aquí l’origen del nom del celler. 

Vins ngres i rosats amb Denominació d’Origen Costers del Segre, i de la subzona Vall del Corb, tots els vins són ecològics, omplen la boca i alimenten. Elaborats de manera tradicional al celler del costat de les pròpies vinyes. El resultat, vins autèntics.

La Eva Bonet vol donar a conèixer la feina de pagès i els productes artesans. Les seves ganes de treballar i continuar amb la tradició son presents. A més l’Eva és molt activa i qui millor que ella per representar aquest tresor de la Vall del Corb.

Avui ens presenta alguns dels vins del Celler Comalats que maridats amb els platets i tapes de El Celler del Nou Priorat segur no quedarem indiferents. Eps, un secret, quan comença el bon temps et pot apropar a casa seva, i en un lloc màgic pots gaudir d’un arròs amb els seus vins i el millor, la seva companyia.

 

error

Disfruta de la proximitat i el KM0 :)

× Fes ja la teva reserva!