És el 2006 quan comença aquest projecte, quan les vinyes encara eren considerades d’autoconsum.
Les vinyes d’Arenys de Munt són manejables, comenta en Joan. I és aquí on donem pas a una història de recuperació de paisatge i de la varietat per excel·lència de la zona, la pansa blanca.
Tot comença amb un plantejament, la recuperació d’una vinya, la de Can Pau Bernadó. Si al cap tenim paraules com sostenibilitat i proximitat, el que s’ha de fer, és recuperar, sense cap dubte. I que millor que fer-ho amb aquelles vinyes que han quedat en un racó.
El 2012, i gràcies a uns 80 mecenes es va crear un celler d’aprenentatge on poder veremar, vinificar i compartir.
Infinitat de varietats trobem als vins del Celler Talcomraja: pansa blanca, moscatell, picapoll, garnatxes, fins i tot cabernet.
S’elabora fent microvinificacions de vins naturals i ecològics. Aquí podeu veure alguns dels que vam tastar (però no hi són tots!!!)