El Celler del Nou Priorat Vins i Tapes Sants
El Jardí dels Sentits - Maridatge a El Celler

El Jardí dels sentits

El Jardí dels Sentits: estimulant tots els sentits

 

Avui deixem que siguin els nostres sentits els viatgin a Subirats i gaudeixin d’una experiència diferent i única. Avui toca estar alerta.

El Jardí dels Sentits neix a Cal Almirall de Figuerola, una finca heredada dels revesavis Raventós, fundadors de Lacrima Bachus, a Subirats, l’Alt Penedès.

Sostenibilitat, agroecologia, proximitat, cooperació i transformació son els pilars d’aquest projecte que donen com a resultat uns vins i escumosos amb la peculiaritat i segell indiscutibles de qui els fa.

La Blanca Ozcariz, biòloga, enòloga, viticultora, elaboradora i fa d’un somni la realitat i fa que el seu projecte sigui conegut tan nacional com internacionalment. Pare capità i mare pintora, no és d’extranyar que els seus vins siguin tan especials.

Avui tenim la gran sort de tenir-la amb nosaltres a El Celler del Nou Priorat, i ha fet ple! Ningú no s’ho volia perdre. Atenció sentits, esteu preparats? El maridatge d’avui amb els platets i tapes del Celler serà per enmarcar. Aixó és a punt de començar. Shhhhh!!!!

 

error

Disfruta de la proximitat i el KM0 :)

× Fes ja la teva reserva!