El Celler del Nou Priorat Vins i Tapes Sants

Festa Major de Sants

Aquest any sí que celebrem la Festa Major de Sants. Serà una miqueta més especial, amb la participació de menys carrers i molts menys actes i l’accés a moltes de les activitats serà amb reserva anticipada. Els guarnits no seran tan vistosos com d’altres anys, però l’esforç de tot el veïnat per tal de celebrar la Festa és el mateix de sempre.

Sabíeu que la Festa Major es fa en honor de Sant Bartomeu, el patró de la Vila? Sant Bartomeu va viure el martiri a Sants. Li van llevar la pell. És per això que es considerat patró dels oficis relacionats amb el treball de la pell (Viquipèdia)

Del 24 al 29 d’agost bars i restaurants ja estan preparats per la gran festa de l’Any. Amb l’Ofrena floral a Sant Bartomeu comença la Festa!!!

Què hi trobarem durant aquests dies al barri de Sants-Montjuïc i la Festa Major de Sants?

Espectacles de dansa contemporània (Cia. Tània/Albert), dansa acrobàtica Cia. Du’K’tO), manualitats i jocs pels més petits, màgia, concerts (Kovitch i Extraño Keys, Maria Jacobs, Palanca, duo Lian Billywood i molts més), havaneres i sardanes, tallers infantils, skateboarding & graffiti, batalla de rap, música als diferents carrers que hi participen aquest any, vermuts musicals, tast de vins i de cerveses, DJ’s i humor….. hi posarem molt d’humor per una Festa Major de Sants diferent….

I no podien faltar a la Festa els Diables de Sants amb el seu espectacle de foc estàtic als Jardins de la Rambla de Sants… si, aquest any haurà de ser estàtic, però no deixarem de “córrer” 😉

El dia 28 a les 0:25 traques de fi de Festa a diferents punts del barri (consulteu l’agenda per esbrinar on gaudir d’aquesta activitat)

Aquí pots consultar l’agenda de la Festa, segur que hi trobes la teva activitat… però no triguis a escollir-ne una, dues o tres…. que la inscripció s’ha de fer prèviament 👉 Agenda Festa Major de Sants 2021

De ben segur l’any vinent la Festa tornarà a ser com fa un parell d’anys i Sants tornarà a tenir el seu color de Festa Major.

Al Celler del Nou Priorat us hi esperem amb les portes ben obertes, amb take away i begudes i qui sap… potser amb alguna sorpresa més!!!

Vine a la Festa Major de Sants 🥳🥳🥳🥳🥳🥳!!!

Festa Major de Sants 2021

error

Disfruta de la proximitat i el KM0 :)

× Fes ja la teva reserva!