El Celler del Nou Priorat
TastsConfinats - Reservat

La Fórmula Migdia

Fórmula Migdia - Experiències

Ens encanta veure feliços els nostres clients, i com gaudeixen de les tapes, platets, vins i cervesa artesana del Celler del Nou Priorat. Si a tot això li afegeixes unes postres i una Ratafia … la felicitat pot arribar a un estat encara no reconegut per la ciència

Fa uns dies ens van venir a visitar uns clients molt especials. Tenien moltes ganes de provar la Fórmula Migdia que portem oferint fa unes setmanes i a més, la terrasseta els esperaba amb un solet una mica vergonyós però amb ganes de gaudir d’un migdia màgic.

Per començar vam treure una tapeta de nyàmeres, també conegudes com a tupinambo. El seu gust recorda a la carxofa i és per això que també se li anomena carxofa de Jerusalem. Fent una mica d’história, la nyàmera és un tubercle conreat originalment pels indis d’Amèrica del Nord i va arribar a París el 1613. A nosaltres ens agrada afegir-li un rajolinet de vinagre de vi blanc.

Les nyàmeres del Celler del Nou Priorat

La Fórmula Migdia del Celler del Priorat consta de quatre primers i quatres segons. Els nostres amics es van decidir per compartir primers i segons, una molt bona idea!

Comencem per un Hummus de tres colors, on els cigrons, remolatxa i pastanaga són els personatges principals d’aquest plat que sembla fet per un pintor.

A això li acompanya una Truiteta de patata i ceba especial del Celler.

La truiteta especial de patata i ceba del Celler del Nou Priorat - Fórmula Migdia

I si encetem, després d’una cerveseta artesana un bon vi de la terra? Vinga, obrim aquest garnatxa negra del Sindicat de la Figuera de la Cooperativa Agrícola Aubacs i Solans, anyada 2018 i DO Montsant, que marida perfectament amb les tapes i platets que heu demanat!

Gran dubte a l’hora d’escollir els segons….peró després d’una complicada decisió sortiran uns plats de cine!

La Fórmula Migdia de dilluns a divendres

Comencem pels Ous estrellats amb xiitake, pernil i patates. Necessitem més pa per sucar!

I continuem amb els Calamarsets a la planxa amb picada d’all i julivert.

Els Calamarsets amb picada d'all i Julivert del Celler del Nou Priorat

Els clients ja estan satisfets … però volen aprofitar i recordar el gust de les croquetes del Celler. Demanen el tastet de Croquetes casolanes de ceps, rostit, calamars amb la seva tinta, gorgonzola amb nous i la croqueta d’espinacs i pinyons.

Croquetes Casolanes del Celler del Nou Priorat

I encara queda un foradet per gaudir d’uns de les postres amb més color que tenim al Celler…la Red Velvet Cake!!!

“Estem de cine” sentim dir els clients.

Amb aquesta Ratafia us trobareu de cine i a més sereu les estrelles!!!!

Clients satisfets i contents amb la Fórmula Migdia. Ens encanta.

Gràcies, amics!

Truca ara! Call Now ButtonTRUCA ARA!
error

Disfruta de la proximitat i el KM0 :)