El Celler del Nou Priorat Vins i Tapes Sants
Gastronòmic Fòrum Barcelona

Gastronòmic Fòrum Barcelona

Tornen les fires a Barcelona i ens hem estrenat anant al Gastronòmic Fòrum Barcelona no només per gaudir de les activitats entorn l’alimentació i el vi sinó també a la presentació de la Barcelona Slow Food Guide.

I un any més El Celler del Nou Priorat torna a formar part de la guia més Slow Food i tenir el seu segell a la porta!!!

Sota la batuta de Slow Food Barcelona, seguint els canons de la cuina de km0 i amb la representació de cuiners seleccionats per la guia a l’escenari s’ha dut a terme l’activitat amb un gran número d’assistents.

Hem pogut fer un tomb per la fira i hem gaudit d’un gran nombre d’activitats amb els millors cuines nacionals: Andoni Luis Aduriz (Mugaritz), Ángel León (Aponiente), Carme Ruscalleda (Moments), Eduard Xatruch (Disfrutar), Fina Puigdevall (Les Cols), els germans Roca (Celler de Can Roca), Nandu Jubany (Can Jubany) o Xavier Pellicer entre molts altres.

 

Tota mena d’activitats entorn l’alimentació i el vins al Gastronòmic Fòrum Barcelona

 

Hem pogut seguir també les conferències i taules rodones del món del vi: Sole G. Insua (DO Catalunya), Pilar Salillas (Directora general i enòloga del Celler Lagravera) Montse Catasús (Bodegas Torres), Marta Casas (responsable de la Ruta del Vino, DO Empordà), Ferran Centelles (Sumiller el BulliFoundation) Christopher Grennes (Managing Director Wine Secrets) dins una llista de grans personatges que fan moltíssim en aquest sector.

Gastronómic Fòrum Barcelona

La sostenibilitat ha estat l’estrella i en moltes de les activitats hem gaudit d’ella: Mario Cañizal (Vice-president de la Fundación Restaurantes Sostenibles), Maria Martínez (Editor Barcelona Slow Food Guide), Neus Monllor (Consultora Agrosocial), Arnau Queralt (Director del Consejo Asesor para el Desarrollo Sostenible) o Alejandro Guzmán (Fundador Ecocentral_EcoD’aquí)

A més de les conferències hem pogut tastar molts vins catalans! Molts dels productors de la nostra terra han estat presents i hem gaudit de valent. Gràcies a tots!

Un any més el Gastronòmic Fòrum Barcelona ha estat l’esdeveniment referent de la indústria de l’alimentació i la gastronomia i El Celler del Nou Priorat no s’ho ha volgut perdre!

error

Disfruta de la proximitat i el KM0 :)

× Fes ja la teva reserva!