El Celler del Nou Priorat Vins i Tapes Sants
Vins de Foresta - Maridatge a El Celler

Vins de Foresta

Vins de Foresta: els vins del Massís del Garraf

Avui comencem a maridar els platets i tapes de El Celler del Nou Priorat amb els productors de la nostra terra. És un gran dia, i l’expectació té un nivell molt alt. Are You Ready?

Vins de Foresta va nèixer com un petit projecte de vins de garatge, però ràpidament, el garatge va quedar molt petit. I és qué el Massís del Garraf és massa gran, i té molt a dir. Un marc incomparable amb una natura única, que fa que els seus vins siguin molt peculiars.

Estem al mig del Massís del Garraf, a l’Arboçar. Vinyes plantades en terrasses i marges de pedra seca centenària. Microclima influenciat pel Meditarrani on el bosc que envolta les vinyes i la marinada fan d’aquests vins, únics, especials, dels que segur t’enamores…..o potser no.

El Joan Olivella ha nascut per ser la veu de La Foresta. Com viu el que explica preveu el que ens trobarem a l’hora del tast. I certament és així, les paraules no calen, hi juguen els sentits. 

El que avui viurem serà de pole position. La mineralitat és la parella perfecta pels platets i tapes que han preparat a El Celler del Nou Priorat. La resta…..deixem que el flow faci la seva.

 

error

Disfruta de la proximitat i el KM0 :)

× Fes ja la teva reserva!